Varför KILROY?

Varför välja KILROY till gruppresan eller klassresan
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera gruppresor och hjälper er att skräddarsy den perfekta resan. Samtidigt som vi har stor insikt och lång erfarenhet av att skräddarsy gruppresor, strävar vi kontinuerligt efter att fram nya intressanta resmål.

Företagsresor, kick-off resor som klassresor

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, efter ert syfte med gruppresan, oavsett om ni ska på en företagsresa, kick-off eller klassresa. Med hjälp av många samarbetspartners har vi medlena att skräddars innehållsrika gruppresor. 

Hos KILROY fokuserar vi på följande:

Tips till dig som ska boka en gruppresa:

  • Se till att vara ute i god tid! Bästa priset för boende och flygbiljetter får du om du bokar mellan 6-9 månader innan avresa.
  • Om du gör prisjämförelser - jämför alltid gruppbokning mot gruppbokning och inte mot individuella biljetter då dessa oftast har sämre regler för ombokningar, avbokningar, namnändringar och andra resevillkor.
  • Tänk på att du inte behöver uppge namn på alla resande vid en gruppbokning, inte heller behöver du betala hela bokningen direkt. Oftast räcker det med en handpenning!
Vill du få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa?
Kontakta oss
Kontakt