Tjäna pengar till er klassresa

Fridaskolan Kakservice Kilroy
Är ni en skolklass eller ett idrottslag som vill tjäna pengar för att finansiera er resa? Låt oss på KILROY tipsa om några kloka alternativ:

Sätt upp mål och bestäm destination

Börja med att sätta ett rimligt mål att sträva efter. Det är viktigt att summan ni vill få in ligger på rätt nivå så att alla kan känna sig motiverade. Kontakta sedan en reseexpert från KILROY och få ett kostnadsfritt reseförslag på en destination som ni vill ta er till. När destination, upplägg och mål är satt återstår bara att lägga upp en plan för hur ni samlar in pengarna!

Loppmarknad

Det finns exempel på när skolklasser har samlat in avseväckande mycket pengar genom att organisera en klassisk loppmarknad. Det som är viktit att tänka på är att marknadsföra er loppis i tid. Se till att hela hemkommunen är medvetna om att ni kommer att annordna en loppis!

Annordna fest

Vad kan vara roligare än att annordna en fest? Fråga skolor eller kommun om ni får låna eller hyra en lokal till låg kostnad och sälj biljetter, tilltugg och dryck.

Hjälp till i kommunen

Sätt upp lappar i er kommun om att ni kan tänkas hjälpa till med hundpromenader, biltvätt eller andra enkla uppgifter.

Sälj godsaker

Hos kakservice.se kan ni beställa hem lättsålda produkter som kakor, knäckebröd och godis att sälja till grannar, släktingar och arbetsplatser. produkterna är välkända och det finns någonting för alla vilket göra att det är enkelt att tjäna ihop pengar till resan.

Processen är busenkel:

  • Dela ut säljkataloger och börja sälj! Beställ infopaket och dela ut säljkataloger till alla i klassen. Börja sälj till släkt, grannar och på arbetsplatser genom att visa upp säljkatalogen
  • Beställ och dela ut godsakerna. Sammanställ hos kakservice.se under mina sidor så levereras produkterna till er inom 2-5 arbetsdagar. Dela ut produkterna till era kunder.
  • Räkna ihop vinsten. När ni delar ut burkarna till era kunder tar ni samtidigt betalt. Vinsten behåller ni i klasskassan direkt! 

Ett annat alternativ vi på KILROY vill rekommendera är delikatesskungen.se som fungerar på ett mycket liknande sätt men där ni istället säljer korv och ost.

 

Har du frågor kring ett reseupplägg?
Kontakta oss!
Kontakt