Att planera en gruppresa eller en klassresa - Viktig information

KILROY har många års erfarenhet av att organisera gruppresor och klassresor med relevant innehåll och vet vad som krävs för att att få den bästa resan. Här nedan kommer några tips:

Innan du bokar resan

Var ute i god tid

För att få de bästa flyg- och hotellpriserna rekommenderar vi att ni bokar resan i god tid. De flesta flygbolag släpper sina biljetter redan 11 månader innan avresa.  Kontakta gärna våra kunniga reserådgivare på 0771-545 769 för mer information.

Kvalitet

Resans kvalitet är mycket viktig och kräver sin tid och planering. KILROY hjälper till att planera för innehållsrika studiebesök och arbetar hela tiden med att utveckla nya studiedestinationer. På våra mest populära resmål har vi vad vi kallar Next Stop, ett upplevelsehäfte, som kan användas före, under och efter resan. Upplevelsehäftet skickas tillsammans med själva reseförslaget.

Boka resan

Personlig kontakt med våra kunder är viktig och vi strävar efter att du ska ha samma kontakt under hela vägen. Vänligen kontakta oss på 0771-545 769 och berätta om dina önskemål så berättar vi gärna mer. Du kan också fylla i ett formulär och berätta om dina resplaner så återkommer vi till dig.

 

Efter köp av resa

Deposition

Depositionen ska betalas inom 14 dagar efter godkänd offert om inte annat är överrenskommet.

Deltagarlistan

Namnen på deltagarlistan MÅSTE vara exakt som de står skrivna i respektives pass. Det kostar från 850 kr att ändra namn på flygbiljetten och i vissa fall är det inte ens möjligt att göra en ändring utan en helt ny biljett krävs.

Reseförsäkring

KILROY samarbetar med Gouda och erbjuder prisvärda reseförsäkringar. Vi erbjuder grupprabatter. Observera att det blåa EU sjukförsäkringskortet ska tas med vid resor inom EU och EES-länder.

Avbeställningsförsäkring

Avbeställningsförsäkringen skall betalas i samband med slutbetalningen för att vara giltig. Försäkringen täcker främst akuta sjukdomar för den som reser eller dess anhöriga och är giltig tillsammans med läkarintyg. Observera att försäkringen INTE täcker graviditet, utbrändhet, psykisk- eller kronisk sjukdom.

Studiebesök

Studiebesök och andra aktiviteter på resan bör bokas senast 12 veckor innan avresa.

Avbokning

Om en deltagare inte kan delta betalas inte depositionen tillbaka. Om avbokningen sker mindre än 1 månad innan avresa begränsas möjligheten till återbetalning.

Om någon deltagare inte är svensk medborgare

Om det finns deltagare i gruppen som inte är svenska medborgare och / eller inte innehar ett svenskt pass ber vi er kontakta Migrationsverket på telefon 0771-235 235 eller ambassaden i deltagarens hemland. Observera att KILROY inte ansvarar för deltagare i gruppen som nekas inträde i landet på grund av brist på visum eller ogiltigt pass.

Problem under resan

Om problem skulle uppstå under resan är du välkommen att kontakta oss på KILROY så gör vi vårt bästa för att hjälpa er. Du når oss lättast på 0771-545 769 vardagar mellan kl. 9.00 – 17.00.

Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa?
Kontakta KILROY

 

Kontakt