• dec07

  Våra 4 mest populära besök & utflykter i Berlin

  Vad bör ni uppleva på er klassresa i Berlin? Berlin har många spännande studiebesök för skolklasser och KILROY kan hjälpa dig att sätta ihop och organisera ett program efter era behov för er klassresa. Våra reserådgivare skräddarsyr alltid klassresor och gruppresor baserat på varje grupps önskemål med sin expertis.

  Kontakta våra reserådgivare och få mer information.

  I Berlin är dessa 4 besök och utflykter några av de mest populära bland skolklasser. Kanske ger det inspiration för din nästa skolresa?

  1: Utflykt till koncentrationslägret Sachsenhausen

  Sachsenhausen är en av våra mest populära turer i Berlin. Det är en historisk upplevelse och en resa till Sachsenhausen ger en bra inblick i de fasor och hemska händelser som ägde rum i koncentrationslägret 1936-1945. Sachsenhausen... Läs mer
 • maj08

  Packlista till din klassresa

  Vad behöver du komma ihåg att packa med på din klassresa? Vi ger dig inte hela listan, men vi påminner dig om några av de viktigaste sakerna. Läs KILROYs packguide till klassresor nedan.

  1: Pass
  Glöm det inte nu. Hitta en bra förvaring för ditt pass och om du bär med dig det runt, bör du alltid påminna dig själv var du har det. Kom ihåg att ... Läs mer
Kontakt