The Freehand Chicago (A)

Freehand Chicago
Ett hotell/vandrarhem som ligger väldigt centralt i den livliga stadsdelen River North. Både Magnificent Mile och Trump Tower ligger fem minuters promenad härifrån och “Grand” är närmsta tunnelbanestation.

Det är något väldigt speciellt med The Freehand Chicago. Design och avslappnat beskriver detta hotell/vandrarhem väldigt bra, det är svårt att inte må lite extra bra när en bor här. 

Det finns internet i hela hotellet/vandrarhemmet.

Vid entrén ligger receptionen till höger och ett café till vänster. På entréplan finns en mysig lounge och en bar. I källaren har ni tvättmaskiner och ett litet kök där frukost finns till självservering, bestående av flingor, rostat bröd, gelé, jordnötssmör, juice, kaffe och te. Det är begränsat med sittplatser i köket så det kan vara smart att dela upp gruppen så att inte alla går ner samtidigt.

Ni kommer att få bo i små men välinredda 4-bäddsrum som har breda våningsängar, kaklat eget badrum, TV, hårtork och luftkonditionering. I enlighet med övriga fastigheten är det mest mahogny vilket ger sovrummen en känsla av en fartygshytt.

 

Vill du få ett kotnsdsfritt förslag på boende i Chicago?
Kontakta KILROY

 

Kontakt