Hostelling International (B)

Hostelling International Chicago
Hostelling International i Chicago har ett utmärkt läge med gångavstånd till flera attraktioner. T.ex. ligger The Art Institute 10 minuter bort samt The Field Museum och Shedd Aquarium 20 minuter bort.

Hostelling International i Chicago är ett bra exempel på ett modernt vandrarhem med mycket luft och gemensamma ytor. Det finns en rymlig lounge i anknytning till receptionen.

På gatuplan ligger ett populärt café och på första våningen ligger kök och frukostrummet. En kontinental frukost ingår där det serveras flingor, havregryn, bröd, ägg, muffins, bagels, juice, kaffe och te.

Det finns även biljardbord, pingis och ett par PC-datorer i de gemensamma utrymmena. Gratis Wi-Fi i alla rum och gemensamma utrymmen. Rummen har 6-8 bäddar (våningsängar) med varsin sänglampa och skåp. Varje 6-8-bäddsrum har en egen toalett.

Vandrarhemmet har dessutom några lägenheter. Varje lägenhet har fyra sovrum med tillhörande varsin våningsäg där nedre sängen är bredare och den över är enkelsäng. Varje sovrum har ett eget badrum. Det finns ett kök som varje lägenhet delar på där det finns en spis, en kyl och en liten frys samt ett gemensamt utrymme med kösbord och stolar (dock ej lika många stolar som sängplatser). Några av lägenheterna är sammankopplade. 

Vill du få ett kotnsdsfritt förslag på boende i Chicago?
Kontakta KILROY

 

Kontakt