Hostelling International (B)

Hostelling International, Boston
Bo i centrala Boston på er gruppresa. Boendet Hostelling International ligger supercentralt med gångavstånd till många av stadens attraktioner. Om ni skulle behöva åka tunnelbana är närmsta station Chinatown.

Hostelling International är ett bra exempel på ett modernt hostel med många faciliteter. Det finns ett café och en bar samt en lounge att ta det lugnt i, i anslutning till receptionen. I alla rum och gemensamma utrymmen finns gratis Wi-Fi.

Köket ligger på första våningen och här serveras kontinental frukost som en buffé. Här finns även tvättmaskiner, ett biljardbord och flera snacksautomater. Om ni skulle behöva finns även mötesrum och bagageförvaring.

Det är 4-10 bäddsrum med våningsängar med ett skåp och en liten sänglampa till varje säng. Privata badrum ligger i korridoren.

Hostelling International anordnar utflykter helt gratis till Harvard, The Freedom Trail, Museum of Fine Arts, Massachusetts State House, Institute of Contemporary Art och Harpoon Brewery. Säg till i förväg om er grupp är intresserade då det kan kräva lite framförhållning.

Vill du få ett kotnsdsfritt förslag på boende i Boston?
Kontakta KILROY
Kontakt