USA

Besök New York på gruppresan till USA
 

Klassresor till USA

Är ni igång att planera årets gruppresa eller studieresa till USA? KILROY skräddarsyr gruppresor och studieresor till USA! Landet har blivit ett populärt resmål för gruppresor under de senaste åren, och vi erbjuder skräddarsydda paket där flyg, boende och både lärorika och intressanta besök ingår.

Destinationer som kan ingå i en skolresa till USA

När vi sätter ihop gruppresor och studieresor får ni förslag på boende, så att du får möjlighet att välja mellan flera olika alternativ som utifrån prisklass, läge och standard.

Vill ni besöka flera städer på skolresan i USA?

På en studie-/gruppresa till USA kan ni välja att kombinera ett besök i New York, med ett besök i Washington. Detta är en populär kombination och vi hjälper gladeligen till med planering av transport mellan de två städerna för att göra det enkelt som möjligt för er. Om ni bara vill besöka en stad, kan vi naturligtvis ordna det också.

Har ni mer tid till förfogande kan vi även hjälpa dig att sätta ihop en större resa i USA med där ännu fler städer ingår. Vi hjälper gärna till med att arrangera utflykter, sociala aktiviteter och studierelaterade besök. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy paket efter era önskemål och eventuella studierelaterade behov. Detta kommer att underlätta planeringen för den som ordnar resan, samtidigt som ni får ett professionellt och bra innehåll.
 

Undrar du något?
Mejla oss
Få ett kostnadsfritt förslag!
Kontakta oss

 

Kontakt