Hostel Marco Polo (B)

Hostel Marco Polo
Populärt vandrarhem som passar bra för ungdomsgrupper, beläget i centrala Budapest i de judiska kvarteren nära ett av de populäraste shoppingområdena.

Mitt emot hotellet ligger café Alcatraz, en populär mötesplats för ungdomar och en bra italiensk restaurang finns i närheten. Närmaste tunnelbanestation är Blaha Lujza tér eller Astoria.

Receptionen är öppen dygnet runt och erbjuder växlingsservice. Här finns tillgång till internet, souvenirshop, biljardrum och sommartid en trevlig utegård. TV-rum och mysig restaurang samt bar finns i källaren. Alkohol el. cigaretter säljs dock inte till ungdomar under 18 år. Lunch/middag kan anordnas i restaurangen.

Kontinental frukost serveras kl. 07.00-10.00.

Inkvartering i stora ljusa 12-bäddsrum med våningssängar och dusch/wc samt handfat (två av varje). Rummen är indelade i små tvåbäddsalkover genom skiljeväggar, bord och stolar finns i varje rum. Lakan och handduk ingår. Låsbara skåp finns till alla bäddar.

Skol/ungdomsgrupper får deponera 10 Euro per person som återbetalas vid avresan förutsatt det inte har skett någta skador på möbler etc.

 

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Budapest
Kontakta KILROY
Kontakt