Klassresor till Hamburg

Studiebesök i Hamburg

Studiebesök i Hamburg - Gruppresor & klassresor med KILROY
KILROY kan hjälpa till att sätta ihop organiserade och relevanta studiebesök i och runtom Hamburg. Detta kan vara besök på företag, kulturinstitutioner och sevärdheter av olika slag. Vi kan också hjälpa till med praktisk information om t.ex. kollektivtrafiken.

KILROY har ett brett utbud av studiebesök och vi sätter mer än gärna ihop ett program anpassat efter just era behov och önskemål. Här är några exempel på studiebesök i Hamburg.

Airbus – flygplansfabriken

I Finkerwerde sydväst om centrum och på andra sidan vattnet ligger den fabrik som sätter ihop de flesta av Lufthansas flygplan. Följ med på filmvisning och rundvandring bland A320 och A380 – turen tar ca 2,5 timmar.

KZ Gedänktstette Neuengamme

Neuengamme var ett nazistiskt koncentrationsläger och ligger en bit sydost om Hamburg. Det är enklast att ta sig dit med egen buss. Ursprungligen var detta ett underläger till Sachsenhausen utanför Berlin. Över 100 000 människor sändes till Neuengamma för att arbeta i tegelfabriken och av dessa dog nästan hälften av fångarna i fångenskap. Turen tar ca 3 timmar.

Sightseeing

Ta en guidad cykeltur. De finns mellan flera olika rutter att välja bland där turerna är ca 3-4 timmar långa.

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Hamburg
Kontakta KILROY
Kontakt