Generator Hamburg (B)

Generator Hamburg
Generator är ett stort vandrarhem som ligger norr om Liffyfloden i ett bostadsområde och bredvid Jameson Distillery.

I den stora receptionen finns ett café med möjlighet att köpa drycker och enklare måltider. Generator har flera mycket fina och stora allmänna utrymmen med bl.a. lounge, biljard, bar med ett litet dansgolv där de ibland har livemusik. Allt är inrett i en trevlig och modern stil och med möjlighet att göra mindre rum om man behöver samlas.

Wi-Fi finns i allmänna utrymmen. I källaren finns mötesrum med storbildsskärm och projektor som också används för filmvisning. Utöver detta finns låsbara skåp (mot betalning) samt kök som behöver bokas i förväg.

Gruppen inkvarteras i enkla men trevliga flerbäddsrum (6-8 i varje) med dusch, toalett och våningssängar med förvaringsbox under (ta med eget hänglås). Sängkläder är inkluderat men handduk behöver tas med. Det är även möjligt att få rum utan badrum till lägre pris.

Det finns rum anpassade för personer med funktionsnedsättning. Ett riktigt trevligt hostel för alla ungdomsgrupper, särskilt för de som önskar mer av service och faciliteter. Åldersgräns 16 år.

Vill du få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Hamburg?
Kontakta KILROY

 

Kontakt