Klassresor till Berlin

Språkkurs i Berlin som en del av klassresan

Språkkurs i Berlin som en del av klassresan - KILROY
Ska ni på klassresa till Berlin kan KILROY hjälpa er att boka in en tyskakurs som en del av klassresan. Vi samarbetar med språkskolan ANDA, som ligger i centralt i stadsdelen Friedrichshain, ca 5 minuters promenad från Frankfurter Tor.

Friedrichshain är ett av de mest hippa områdena i Berlin och har gott om både caféer och barer. I detta område ligger två av Berlins mest kända sevärdheter East Side Gallery som är en del av Berlinmuren, samt Boxhagener Platz som är känt för sin gigantiska loppmarknad.

Språkskolan har 10 klassrum och det är en trevlig liten skola. Alla lärare har tyska som modersmål och har utbildning för att undervisa i tyska oavsett dina tidigare kunskaper i språket. 

På skolan finns gratis WiFi och en trevlig lounge där eleverna kan ta ta det lugnt på under rasterna. Klassen delas upp i mindre grupper á 8-9 personer (max 11 st per grupp). 

Vi kan hjälpa er att hitta boende i Berlin, på vandrarhem eller hotell utifrån era önskemål på budget och önskemål, inom 2 km avstånd från språkskolan.

 

Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på klassresa inkl. språkkurs?
Få kostnadsfritt förslag

 

Bilder från språkskolan i Berlin 

 

Kontakt