Tjeckien

Besök Prag under studieresan till Tjeckien
 

Klassresor till Tjeckien

Låt er nästa studieresa eller gruppresa gå till Tjeckien! Tjeckien är ett land med stort potential och Prag har en unik atmosfär som sällan finns i storstäder. Låt KILROY ordna ert nästa studiebesök till Tjeckien. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsyr med nöje ett program speciellt för er studieresa/gruppresa!

Det finns många skäl att välja Tjeckien som destination till sin skolresa, ett av dem är att det är billigt och lätt att resa hit från Sverige, ett annat är att Tjeckien har så många spännande upplevelser att erbjuda! Möjligheten för professionella och relevanta studiebesök i Tjeckien är stor och vi har bra och kompetenta partners som kommer att se till att er studieresa blir lyckad.

Vi vet vikten av att studieresan har en gedigen akademisk grund och vi hjälper dig därför gärna att skräddarsy ett studierelaterat program för en studieresa eller gruppresa. Vi är naturligtvis även medvetna om att det sociala är en viktig del på studieresan/gruppresan, så vi gillar också att lägga in sociala aktiviteter i programmet.

KILROY organiserar skolresor till följande städer i Tjeckien:

 

Undrar du något?
Mejla oss
Få ett kostnadsfritt förslag!
Kontakta oss

 

Kontakt