Klassresor till Malaga

Språkkurs i Malaga som en del av klassresan

Språkkurs i Malaga som en del av klassresan - KILROY
Om ni ska på klassresa till Malaga kan KILROY hjälpa er att boka in en spanskakurs som en del av upplevelsen. Vi samarbetar med språkskolan Debla, som har varit verksam i Malaga sedan 1979.

Språkskolan ligger vackert intill Gibralfaro i gröna omgivningar. Utsikten över Medelhavet är slående och inom gångavstånd finns både Malagas äldre stadesdel och härliga stränder.

Debla strävar efter att hålla hög kvalitet på undervisningen i kombination med att ge eleverna inblick i den spanska kulturen. Språkkursen ska vara en upplevelse i sig - inte bara undervisning.

Skolan håller till i fina lokaler med härliga uteplatser och en fantastisk takterrass som bjuder på utsikt över Medelhavet. Den vackra omgivningen och den personliga kontakten mellan lärare och elever, skapar den varma atmosfären som Debla är känd för.

Deblas är certifierat av “El Instituto Cervantes”, som en kvalitetssäkring på undervisningen. Alla lärare har universitetsutbildning och spanska som modersmål. Skolan erbjuder alla 6 språknivåer; A1, A2, B1, B2, C1 och C2. Gruppen undervisas i små klasser med max 9 personer i varje.

Vi kan hjälpa er att hitta boende i Malaga utifrån era önskemål om budget, standard och läge.

 

Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på klassresa inkl. språkkurs till Malaga?
Få kostnadsfritt förslag!

 

Bilder från språkkurs i Malaga

Kontakt