MAD Hostel (B)

MAD Hostel
MAD Hostel ligger i centrala Madrid, ca 800 meter från Puerta del Sol. Närmaste tunnelbanestation är Anton Martin.

MAD Hostel ligger i en så kallad "Corrala-byggnad." Det är en arkitektonisk stil som är typisk för Madrid, med små lägenheter som ligger nära varandra i flera våningar i en fyrkant, som tillsammans bildar en mysig inramad innergård, med en helt egen och intim atmosfär.

Receptionen har öppet dygnet runt med möjlighet till bagageförvaring. Intill receptionen finns en mysig liten bar och ett allrum med TV. På sommaren kan du också njuta av vandrarhemmets trendiga takterass som också har en bar. Det har öppet från kl.17 till midnatt varje dag under perioden maj till oktober.

Grupper bor i rum med våningssängar och är 4-6 personer i varje rum. Toaletter och duschar finns i korridoren. För en tilläggsavgift kan du välja att bo i ett rum med eget badrum. Sängkläder ingår, medan handdukar skall tas med eller hyras i receptionen. Frukost ingår.

Vänligen observera att vid ankomst betalar alla en depositionen, som återbetalas vid avresa, förutsatt att det inte har skett någon skada på hotellets interiör under din vistelse.

Få ett kostnadsfritt förslag på en studieresa till Madrid
Kontakta KILROY
Kontakt