Twentytú Hostel (B)

Twentytu Hostel
Twentytú Hostel i Barcelona är ett högteknologisk vandrarhem som öppnade upp sina dörrar sommaren 2012. Vandrarhemmet ligger 2 km från Plaza de Catalunya. Närmaste tunnelbanestationerna är Marina och Glòries. Båda stationerna ligger bara 500 meter från Twentytú, som för övrigt är Barcelonas mest energieffektiva boende.

Twentytú Hostels reception har öppet dygnet runt, ett frukostrum (kontinental frukost ingår i priset) och ett trevligt uppehållsrum med biljard och WiFi.

Bredvid ingången till vandrarhemmet ligger det charmiga caféet Carrot Cafe. På taket finns en härlig terrass som passar utmärkt för avkoppling, med hängmattor och bekväma loungemöbler. Passa på att njuta av solen ett par timmar under dagen eller stanna kvar efter att solen har gått ner och bara ha det bra. Utsikten härifrån är fantastisk dag som kväll och ger en otroligt bra vy över ikoniska La Sagrada Familia.

Ni bor i enkla men snygga 4-bäddsrum med våningssängar. Rummen har egna badrum och värdeskåp. Sängkläder ingår, men handdukar tar du med själv eller hyr i receptionen.

Få ett kostnadsfritt förslag på en studieresa till Barcelona
Kontakta KILROY

 

Kontakt