Sea Point Hostel (C)

Sea Point Hostel
Sea Point är ett klassiskt vandrarhem. Det ligger precis vid stranden i Barcelona, ca 75-100 meter från havet och har ca 15 minuter gångavstånd till Ramblas gotiska kvarter.

Receptionen är öppen dygnet runt och det finns ett enkelt kök samt ett kombinerat frukost/allrum som även används som TV-rum. För att nå receptionen går man in genom restaurangen som ligger intill. Bagageförvaring erbjuds och det finns hiss, läskmaskiner och gratis internet. Incheckning efter 14, utcheckning senast 10.

En enkel frukost serveras och består av bröd samt kaffe/te, juice, smör och marmelad, flingor och mjölk. 

Gruppen inkvarteras i 7/9-bäddsrum med våningssängar, flertalet av rummen är utan fönster. Väggarna mellan rummen är s.k. skiljeväggar och går inte hela vägen upp till taket.

Dusch och toalett finns på varje rum, sänglinne och handduk ingår. Medtag eget hänglås till förvaringsskåpen eller köp på plats för 3 EUR.

I priset ingår även en guidad stadsvandring på ca två timmar som måste förbokas, med önskemål om dag, minst åtta veckor innan avresa. Gäller för grupp om minst 20 personer. OBS! Turen måste avbokas senast dagen innan om gruppen får ändrade planer.

Bussar går regelbundet och närmaste tunnelbana är Barceloneta.

Vid ankomst får gruppen deponera 10 euro per person som återbetalas vid avresan förutsatt att vistelsen varit utan anmärkning. Hotellet har vinterstängt från mitten av november till mitten av februari. Kontakta oss för mer detaljer.

 

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Barcelona
Kontakta KILROY
Kontakt