Centric Point Hostel (B)

Centric Point Hostel
Centric Point är ett stort, fint hostel/vandrarhem som öppnade 2005, centralt beläget i en imponerande byggnad från 1890-talet, ett kvarter från Gaudis berömda Casa Batló och 5 minuters promenad från Plaza Catalunya.

Närmaste metrostration är Passeig de Gracia, ligger precis utanför vandrarhemmet.

På flera av de våningarna finns det mindre rum med fri tillgång till Internet (max. 20 min.). Vandrarhemmet har åtta våningar och bortsett från den fantastiska paradtrappan, som är original sedan huset uppfördes, är allt invändigt nybyggt. Det finns två hissar och en liten reception i entrén. På andra våningen ligger ett stort kombinerat frukost- och uppehållsrum med bar samt ett litet kök.

På många av de övriga våningarna finns fler mindre samlingsrum med fri tillgång till internet. På sjunde våningen ligger tvättstuga samt en takterrass med fantastisk utsikt över staden och barservering under sommaren. Frukost serveras 08.00-10.00. Incheckning efter 14, utcheckning senast 10.

Gruppen inkvarteras i enkelt inredda 6-, 8- eller 10-bäddsrum med våningssängar, låsbara förvaringsskåp, luftkonditionering och eget badrum (OBS! ej i 10-bäddsrummen!). Sänglinne och handduk ingår. Medtag eget hänglås till skåpet eller köp för 3 EUR.

För grupper om minst 20 personer ingår i priset även en guidad stadsvandring på ca två timmar, som måste förbokas, med önskemål om dag, minst åtta veckor innan avresa. OBS! att den också måste avbokas senast dagen innan om gruppen får ändrade planer.

Vid ankomst får gruppen deponera 10 EUR per person som återbetalas vid avresan förutsatt det inte har skett några skador på möbler etc.

 

Få ett kostnadsfritt förslag på en studieresa till Barcelona
Kontakta KILROY
Kontakt