Barcelona Sports Hostel (B)

Barcelona Sports Hostel
Bo bara två kilometer från Placa de Catalunya och ännu närmre Sagrada Familia på Barcelona Sports Hostel.

På vandrarhemmet Barcelona Sports Hostel är receptionen öppen dygnet runt, du har gratis Wi-Fi, en takterass där du kan ta en paus i någon av solstolarna, bar samt lounge med spel och kan chilla i.

Det speciella med detta vandrarhem är att de kan erbjuda idrottshallar, gym och en spaanläggning. Spaanläggningen har en pool, bastu och jacuzzi. Dock ingår inte dessa faciliteter i priset utan är faciliteter ni kan hyra. Om det skulle bli aktuellt, glöm inte att ta med badmössan då det är obligatoriskt för alla att ha på sig badmössa på hela spaanläggningen, oavsett kön och hårlängd. Mer information om att hyra idrottshallar finner du längre ner på sidan. 


Ni bor i 4-10-bäddsrum med våningsängar. Alla rum har eget badrum med dusch och toalett, TV, luftkonditionering och skåp för resväskor under sängarna. Lakan ingår men var och en tar med sin egen handduk samt hänglås till sitt skåp.

OBS! Alla betalar en deposition (i EUR) vid ankomst, som kommer att återbetalas när ni checkar ut om inga skador har skett.

Hyra idrottshall - Prislista: 

  • Inomhushall (35x17,5 m): Basket, volleyboll & badminton.
    50 EUR/timme (måndag – lördag)
  • Utomhushall: (25x17,5 m): Futsal & handboll
    32 EUR/timme (måndag – lördag)

Ni kan boka idrottshall genom någon av KILROYs reserådgivare efter att er bokning är bekräftad eller när ni är i Barcelona.

 

Vill du få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Barcelona?
Kontakta KILROY

 

Kontakt