Klassresor till Lochgoilhead

Boende och andra faciliteter på Lochgoilhead Centre

Boende i Lochgoilhead nära naturen

Lochgoilhead Centre har rum för 150 besökare som kan bo i sovsalar eller lodger. Majoriteten av sängplatserna är i våningssängar och lakan är inkluderat i priset. Läs vidare nedan för mer information om boendealternativen.

Boende i sovsal - Budget

Anläggningen har fyra byggnader med sovsalar och plats för 22-24 personer i varje. Varje sovsal har som max fem våningssängar och separata rum för gruppledare/lärare (om nödvändigt). Toaletter finns men duschar hittas i extern byggnad. Detta är anläggningens budgetboende.

Boende i lodge - Premium

Lodgerna är anläggningens populära premiumalternativ. I en lodge finns plats för 12-16 personer uppdelade i rum med två vånings- eller enkelsängar. Lärare/gruppledare kan bo i separata rum. Lodgerna bjuder dessutom på fantastisk utsikt! Lodgerna kan även ta emot grupper där speciella behov finns, då det är rullstolsanpassat och finns en elektrisk hiss.

Måltider och faciliteter vid The Lochgoilhead Centre

Måltider serveras tre gånger dagligen i anläggningens matsal och tillagas av personal på plats. Specialmat kan ordnas om det är anmält i förväg. Lunchpaket och matsäck till utflykter är också möjligt på förfrågan.

Anläggningen har wi-fi, varuautomater och en souvenirbutik. Här finns också tre föreläsningssalar med teknisk standardutrustning och smartboards.

Har du frågor om boendet eller vill du veta mer om hur vi kan skräddarsy en resa för dig och din grupp? Då är du välkommen att kontakta en av våra reserådgivare med din förfrågan!

Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Lochgoilhead?
Kontakta oss

Kontakt