Skottland

Besök Edinburgh Castle på studieresan i Skottland
 

Klassresor till Skottland

Skottland är som ett gammalt skotsk ordspråk: "Guid gear comes in sma’ bouk" - bra saker kommer i små paket. Trots sin ringa storlek, har Skottland helt klart många skatter inklämda i sitt kompakta land. Men det finns något för alla, så Skottland är ett idealiskt resmål för de som vill ha en spännande och rolig studieresa eller gruppresa.

Skottland har mycket historia, vilda bergslandskap i högländerna & Northern Islands, dramatiska klippor och hav. Med sin vackra natur är Skottland en utmärkt plats för naturälskare och i synnerhet för de som gillar att vandra.

På en skolresa till Skottland kan därför uppleva turbulent historia och fascinerande släktforskning, slott och riktiga brittiska pubar, intressanta sevärdheter och vacker natur. På en gruppresa/studieresa till Skottland, skräddarsyr vi ett program med studierelaterat innehåll. Vi har ett stort urval av studiebesök, vilket kan bidra till att höja nivån på er gruppresa/studieresa.

Skolresor till Skottland

Hos KILROY erbjuder vi studiebesök till bland annat:

  • The Scottish Parliament
  • Scottish Whisky Heritage Center
  • Scottish Mine Museum

Om ni har specifika önskemål till i innehållet på er studieresa eller gruppresa till Skottland, hjälper vi gärna till att undersöka detta vidare med våra lokala leverantörer.

KILROY organiserar skolresor i Skottland till:

 

Undrar du något?
Mejla oss
Få ett kostnadsfritt förslag!
Kontakta oss

 

Kontakt