Hotel Dei Mille (B)

Hotel Dei Mille
Ett trevligt 2-stjärnigt hotell endast två kvarter från Roms centralstation och tunnelbanestation Termini, öster om Piazza Indipendenza. Perfekt läge under en studieresa!

Vid receptionen har hotellet en trevlig bar samt ett uppehållsrum. Det serveras frukostbuffé mellan 07.00 - 10.00 nere i källaren där hotellets mysiga matsal ligger, där finns det plats för upp till 65 personer åtgången. Var uppmärksam på att hotellet stänger på natten mellan 02.00 - 06.00. Därför är det viktigt att vara tillbaka på hotellet senast 02.00

Hotellet har över 50 rum med egen dusch och toalett samt tv, telefon och hårfön. En av rummen är dock utan dusch/toalett men har en privat sådan i korridoren som endast tillhör detta rum.
I rummen sover man 3-5 personer. Bagage kan tyvärr endast förvaras om något av hotellets rum är lediga, hotellet kräver även ett mindre belopp för detta. Alternativt kan man hyra en förvaringsbox på centralstation som ligger endast ett stenkast från hotellet. 

Vid ankomst måste en deposition på 10 euro betalas som man får tillbaka vid utcheckning så länge man inte orsakat skador på hotellet.

Vill du få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Rom?
Kontakta KILROY
Kontakt