Klassresor till Reykjavik

Reykjavik
 

Klassresor till Reykjavik - Unikt på alla sätt och vis

En gruppresa eller studieresa till Island är som att resa tillbaka i tiden till sagornas värld. Ett fantastiskt resmål för grupper som gillar annorlunda naturupplevelser! Besök platser som vattenfallet Gullfoss, Geysirn strokkur, glaciärsjön Jökulsárlón, blå lagunen eller om ni önskar lite tuffare aktiviteter kan ni testa forsränning, glaciärvandring eller isklättring.

Glaciärsjön Jökulsárlón ligger i södra änden av glaciären Vatnajökull. Det är den största av Islands alla glaciärsjöar och den är helt häpnadsväckande vacker! Du kan titta på isberg som flyter förbi och se fantastiska färger i dem - och du blir aldrig uttråkad!

Tillsammans med nationalparken Thingvellir är Gullfoss och Geysir, från den Gyllene Cirkeln, den mest populära dagsturen på Island. Europas vackraste vattenfall Gullfoss, med en fallhöjd på 32m fördelat i två steg, är verkligen värt att uppleva. Runt omkring Geysir finns flera varma källor, såsom den livliga Strokkur som med några minuters mellanrum skjuter upp ett torn av vatten och ånga 30m upp i luften.

Mitt ute i det isländska mån-liknande landskapet hittar du den Blå Lagunen, som är ett så kallat Thermal Spa. Här kan du koppla av i det varma geotermiska havsvattnet och njuta av att andas den rena, friska isländska luften och njuta av vattentemperaturen på 37-39 grader.

Reykjavik passar väldigt bra för skolresan

Syftet med en studieresa är mångsidigt. Mötet med andra kulturer, upplevelsen av stadens och landets atmosfär och kulturella upplevelser är väsentliga delar av en lyckad resa. Vi hjälper er att fylla er studieresa/gruppresa till Reykjavik med både studieinriktade och kulturella besök & utflykter av såväl allmän som mer udda karaktär.

Undrar du något?
Mejla oss
Få ett kostnadsfritt förslag!
Kontakta oss

 

Kontakt