Jacobs Inn (B)

Jacobs Inn
Jacobs Inn Hostel är ett stort och centralt vandrarhem i Dublin med endast ett par minuters promenad från O´Connell Street och nära den centrala busstationen.

Grupper inkvarteras i enkla men rymliga flerbäddsrum (8-10 i varje) med våningssängar, låsbara skåp och eget badrum. Sängkläder ingår, men du måste ta med egen handduk. Ytterligare dusch och toalett finns i korridoren. Lås finns att hyra i receptionen. Mindre rum på förfrågan och mot tillägg

Vandrarhemmet har en bra faciliteter och det finns ett stort uppehållsrum i anslutning till receptionen. I uppehållsrummet serveras även frukost (kontinental). Det finns också en fråscht kök där ni har möjlighet att laga er egen mat.

I alla allmänna utrymmen finns WiFi, och det finns ett TV- / spelrum med projektor, där du har möjlighet att titta på DVD som kan lånas i receptionen.

Receptionen är öppen dygnet runt och har även växlingsservice. Kafeteria, hiss, TV-rum och kök för allmänt bruk samt tillgång till internet.

OBS! Vid ankomst får grupper deponera 300 euro (kreditkort) per grupp som återbetalas vid avresa förutsatt att det inte har skett någon skada på rummen.

 

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till Dublin
Kontakta KILROY
Kontakt