Isaac's Hostel (C)

Isaac's Hostel
Isaacs är Dublins äldsta vandrarhem och mycket populärt bland ungdomsgrupper för sin irländska atmosfär. Det ligger bredvid busstationen ca. 5 minuter från O´Connell Street.

Detta är ett trevligt vandrarhem med bra boende, som har en god irländsk stämning. Grupper inkvarteras i sovsalar med 6-10 bäddar per rum, som är ljusa och rymliga med våningssängar. Sängkläder ingår i priset, men du måste ta med egen handduk. Det är delad dusch och toalett i korridoren, tejer och killar har var för sig, som är snygga och rena. 

Detta vandrarhem är populärt för sina goda och trevliga gemensamma faciliteter. På bottenvåningen finns ett stort receptionsområde, som är utformad som en gammal vinkällare med långbord och bänkar. Receptionen är öppen dygnet runt. Bredvid receptionen finns en mysig liten innergård där grillen tänds när vädret tillåter, mellan mars och oktober. På källarplanet finns flera gemensamma rum med bla. soffor, biljard, tvätt etc. Kontinentalfrukost serveras. Kök  finns för allmänt bruk.

OBS! Vid ankomst krävs en deposition på 300 euro (kreditkort) för gruppen. Beloppet kommer att återbetalas vid avresa om, har det inte skett någon skada på rummen.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Dublin
Kontakt KILROY
Kontakt