Generator Hostel Dublin (B)

Generator Hostel Dublin
Generator Hostel i Dublin är ett stort och fräscht vandrarhem som öppnade upp sommaren 2011. Vandrarhemmet ligger strax norr om floden Liffy i ett bostadsområde, i anslutning till Jameson Distillery.

Generators reception är stor och säljer enklare mat som korv, pizza och drycker. Det finns stora och modernt inredda sociala utrymmen med soffor där ni kan spela biljard, en bar och ett litet dansgolv som regelbundet har livemusik. Det finns WiFi i hela hotellet och möjlighet att skilja av vissa allmänna utrymmen finns om gruppen behöver samlas ifred. 

I källaren finns tillgängliga några rum med skärm och projektor som bl.a. kan användas för att visa filmer. I källaren finns även skåp med elektronisk kod som du kan använda mot en avgift. Vill ni använda köket måste det bokas i förväg. Ett antal begränsade rum är rullstolsanpassade.

På Generator bor ni i enkekla och fina 4-8 bäddsrum med våningssängar. Under varje våningssäng finns ett skåp för förvaring. Rummen har eget badrum och toalett. Sängkläder ingår, men ni behöver ta med egna handdukar.

Få ett kostnadsfritt förslag på en studieresa till Dublin
Kontakta KILROY
Kontakt