Klassresor till Paris

Språkkurs i Paris som en del av klassresan

Språkkurs i Paris som en del av klassresan
Boka in en språkkurs i Paris vid ”FAYLI” – ”French As You Like” - och få ut ännu lite mer av er resa! Språkskolan ligger centralt i Paris fjärde arrondissement med närhet till både Place de la Bastille och Notre Dame.

Vill ni utveckla era franskakunskaper under klassresan? Vi erbjuder språkkurser med språkskolan French As You Like! Skolan har ett gott rykte och skräddarsyr språkprogram för både individuella studenter och grupper. Ni får en språkkurs i franska som matchar både ert schema och era intressen.

Språkskolan har två större klassrum för upp till 37 studenter samt sju mindre klassrum för upp till 8 studenter. Det mest populära "klassrummet" är dock utanför skolans väggar - nämligen runtom på Paris gator och torg. I mindre grupper går ni tillsammans med en lärare till lokala marknader, kulturella och historiska platser samt utforskar Paris shoppingmöjligheter.

Lärarna på FAYLI har alla gedigen erfarenhet av undervisning och kan i egenskap av parisbor komma med unika tips och rekommendationer om vad denna färgstarka stad kan erbjuda. Under lektionerna bjuds det på enklare snacks och skolan erbjuder tillgång till Wi-Fi, gratis kaffe och te samt surfplattor.

Är ni intresserade av en språkkurs i Paris? Vi hjälper också till med transport, boende och aktiviteter utifrån era önskemål och er budget!

Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på klassresa inkl. språkkurs?
Kontakta KILROY

 

Bilder från språkskolan och Paris

Kontakt