Klassresor till London

Språkkurser i London som en del av din klassresa

Språkkurs i London som en del av din klassresa
Kombinera klassresan med en språkkurs i London! Vi samarbetar med Edwards Language School, en språkskola som ligger i området Ealing Broadway bara fem minuter från stationen med samma namn, och cirka 30 minuters resväg från centrala London.

Den välkomnande förorten Ealing Broadway erbjuder ett bra utbud av butiker och restauranger i olika prisklasser. Hit tar ni er enkelt med Londons lokaltrafik!

Om språkskolan i London

Språkskolan grundades 1990 och ligger i en charmig gammal byggnad med nio klassrum. Atmosfären är avslappnad och stämningen god! Byggnaden har en liten lounge samt en lummig gård där rasterna kan spenderas. Det finns Wi-Fi i alla rum.

Om språkkursen

Ni kan välja att göra ett kunskapstest innan ni åker för att på förhand dela in er i grupper utifrån era olika nivåer, eller så delar läraren in er. Varje grupp har ett minimiantal på 10 studenter och max 15. Ni kan välja mellan allt från 9 lektioner under 3 dagar till 20 lektioner under 5 dagar.

Om ni önskar att undervisningen ska handla om ett specifikt område eller hålla ett visst tema är det möjligt att informera skolan om detta så kan de lägga upp undervisningen utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda er olika typer av boende i London med era övriga aktiviteter och planer i åtanke. Edwards Language School kan exempelvis erbjuda prisvärt boende utanför centrala London i trivsamma Ealing.

Få ett kostnadsfritt förslag på en klassresa i London med språkkurs
Kontakta KILROY

 

Bilder från språkskolan i London

Kontakt