The Generator (B)

The Generator
Detta vackra och populära vandrarhem ligger mellan Kings Cross och Russell Square. Närmaste tunnelbanestationen är Russell Square.

En genomgånde renovering gjordes på Generator i London 2014, vilket har gett vandrarhemmet ett riktigt lyft! Lokalerna är trevliga, väldigt luftiga och det finns stora ytor att umgås på, som till exempel en lounge, café, spelrum, storbilds-TV och restaurang. Dessutom finns det gratis WiFi i hela vandrarhemmet 

Vill du vistas i baren om behöver du visa upp giltigt ID. Receptionen är öppen dygnet runt. En kontinental frukostbuffé ingår i priset. 

Bo i ljusa och färgglada 8-10 bäddsrum med våningssängar och handfat. Sängarna är 180 cm långa. Badrum och toalett finns i korridoren. Ta med egna handdukar. 

Ta med egen handduk. Rummen har skåp som kan låsas med hänglås (varierande antal). Det finns även säkerhetsboxar att hyra. 

Vid förfrågan kan lärare boka rum med egen toalett och badrum.

Observera att generator har en åldersgräns på 16 år och att en mindre deposition kommer att krävas för nyckelkorten. Beloppet kommer att återbetalas när gruppen checkar ut och nyckelkorten återlämnats. 

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till London
Kontakta KILROY
Kontakt