Safestay (B)

Safestay
Safestay är ett ganska nytt (2012) och spännande vandrarhem, 10 minuter ifrån tunnelbanestationen Elephant and Castle. Härifrån är det bara fem stopp till Piccadilly Circus.

Vandrarhemmet ligger på en trevlig gata med mängder av butiker och restauranger. Bredvid tunnelbanan finns det även ett stort shoppingcenter. 

Det finns en stor och elegant, hotelliknande lobby med soffgrupper, TV och internetcafé. Dessutom finns det en lounge där det serveras frukostbuffé varje morgon med TV, biljardbord och gratis Wi-Fi. På vandrarhemmet finns även en trevlig uteplats som har öppet till 22.45 varje kväll. 

Bo i stora 4-8 bäddsrum med våningssängar. Under varje säng finns lådor för förvaring av bagage.Dusch och toaletter finns i korridoren (fyra personer per dusch). Sängkläder ingår men gästen måste själv ta med handdukar. För en mindre avgift kan du få ett rum med egen dusch och toalett. Även singel- och dubbelrum kan bokas för en extra kostnad och då ingår alltid egen dusch, toalett, TV samt möjlighet att göra kaffe/te.  

Observera att gruppen kommer att krävas på en deposition vid ankomst som betalas tillbaka vid avresan förutsatt att vistelsen varit utan anmärkning. 

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till London
Kontakta KILROY
Kontakt