Rest Up (B)

Rest Up
Rest-Up är ett ganska nytt vandrarhem som ligger i närheten av tunnelbanestationen Elephant and Castle (Bakerloo och Northern lines). Härifrån är det bara fem stopp till Piccadilly Cirkus. Intill stationen ligger ett stort shoppingcenter.

Byggnaden ligger en bit in på vandrarhemmets gård och har en låst grind mot gatan som bara gäster har nyckel till. Väl inne på vandrarhemmet finns en dygnsöppen reception med möjlighet att förvara värdesaker, ett datorrum, allrum med gratis Wi-Fi, TV och ett litet café. 

Dessutom finns en trevlig restaurang med Charlie Chaplin-tema. I restaurangen serveras det frukostbuffé mellan klockan 07.30-9.30 varje morgon och middag med dagens rätt klockan 17.00-20.00. På första våningen finns TV-rum och spelrum med bland annat biljardbord. 

Bo i enkla 4-10 bäddsrum med våningssängar, litet handfat och spegel. Det finns inga garderober men gott om utrymme för bagage under sängarna. Sängkläder ingår men handdukar medtages av gästen. På varje våning finns rena och fräscha badrum och toaletter. Enkel- eller dubbelrum kan bokas mot en tilläggskostnad och dessa rum har en våningssäng samt privat badrum med toalett och handdukar.  

Observera att det vid ankomst tillkommer en deposition. Depositionen betalas tillbaka vid avresa om vistelsen varit utan anmärkning.  

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa till London
Kontakta KILROY
Kontakt