Klassresor till Beijing

Besök Den förbjudna staden under studieresan till Beijing
 

Klassresor till Beijing - Upplev mittens rike

Beijing, Kinas huvudstad, är en av världens mest spännande och sevärda storstäder. Här bjuds du på en rikedom av attraktioner, kultur och sevärdheter. Magnifika tempel och byggnader från kejsartiden står sida vid sida med moderna höghus och det är just denna kontrast mellan hypermodern storstad och gammal kultur som fascinerar och lockar över 140 miljoner turister per år.

Med tanke på att Bejing är en stad under ständig förvandling, har många antika, kulturella och historiska sevärdheter bevarats väl. Som några exempel finns Kinesiska muren, Himmelska Fridens torg, den Förbjudna staden och Sommarpalatset.  

Upplev det traditionella på klassresa Beijing

Det sägs att den riktiga kulturen av Beijing är "kulturen av hutong" och vad passar då inte bättre än att cykla genom dessa små gränder för att få en bild av det gamla traditionella Kina. Passa även då på att avnjuta några "baozi", knyten fyllda med kött eller grönsaker. Ett annat måste när det kommer till den kinesiska maten är Pekingankan. Avnjut denna berömda maträtt på en av Beijings många restauranger och känn stämingen från lokalbefolkningen.  

Shopping i Beijing

Förutom alla kända historiska platser, monument och tempel är Beijing även känt för fantastisk shopping. Med 13 000 butiker spridda över hela staden finns här något för alla. Fynda väskor, smycken, skor, elektronik och mycket annat till kanonpriser. Efter avslutad shoppingrunda kanske en kinesisk operaföreställning kan locka? Eller vad sägs om en udda Kung Fu show eller sprakande akrobatikshow? Beijing erbjuder verkligen något för alla och är en utmärkt stad för en grupp- eller studieresa!

KILROY rekommenderar på skolresan i Beijing:

  • Den Förbjudna staden 
  • Beijings antika observatorium
  • Himmelens tempel
  • Sommarpalatset
  • Marco Polo- bron
  • Himmelska Fridens torg 
  • Operaföreställning
  • Beijings hutonger 

Syftet med en resa är mångsidigt där mötet med andra kulturer samt stadens och landets atmosfär är väsentliga delar för en lyckad resa.

KILROYs koncept ”Go Beyond Sightseeing” (upplevelsehäftet Next Stop) är avsett som en inspirationskälla för detta. Genom vår mångåriga erfarenhet av marknaden och ett tätt samarbete med våra leverantörer har vi utvecklat denna produkt för att ge resan ett mervärde. 

Vi ser till att er resa till Beijing innehåller både studieinriktade och kulturella besök samt utflykter av både allmän och mer udda karaktär.

Undrar du något?
Mejla oss
Få ett kostnadsfritt förslag!
Kontakta oss

  

Kontakt