SaltyCrax Backpackers (C)

SaltyCrax Backpackers, Kapstaden, Sydafrika
Detta vandrarhem ligger i en av Kapstadens säkra förorter med utsikt över Taffelberget, ca 20 minuter från centrala Kapstaden och med gångavstånd till den vackra stranden Blouberg.

SaltyCrax Backpackers har en skön Zen garden, jacuzzi, reception, Wi-Fi och eldplats. Det finns även ett gemensamt kök där ni kan laga er egen mat. Inga måltider ingår, dock går det att beställa i förväg till förmånliga priser.

Ni bor i 8-bäddsrum med delat badrum. Det finns möjlighet att uppgradera till att ha eget badrum. Rummen är ljusa och har fläkt.

Personalen på SaltyCrax kan hjälpa till med att organisera utflykter och härliga aktiviteter till havs. Det ligger lokala gallerior och restauranger på gångavstånd ca 10 minuter från vandrarhemmet.

Hos SaltyCrax har ni gratis parkering. Det tar ca 25 minuter att köra till centrala Kapstaden och nöjesområdet V&A Waterfront från vandrarhemmet.

På SaltyCrax Backpackers har ni:

  • Reception
  • Wi-Fi
  • Gemensamt kök
  • TV-rum
  • Utflykter och aktiviteter
  • Tvättmöjligheter

Frukost: Ta för er av frukosten som serveras, den består av: flingor, frukt, yogurt, mackor och pålägg.

Lunch: Ta för er av lunch, bestående av: mackor, frukot, kallskuret och pålägg.

Middag: Varje kväll serveras en varm måltid som kan vara traditionell braai (en typ av grillat) potjies (gryta), färska grönsaker etc.

Få ett kostnadsfritt förslag på en gruppresa i Kapstaden
Kontakta KILROY

  
OBS! Vi rekommenderar SaltyCrax Backpackersom ni ska volontärarbeta som en del av er gruppresa pga närheten till volontärprojekten.

Kontakt