Klassresor till London

Vi ger gärna intressanta och spännande förslag på aktiviteter till er gruppresa i London
 

Klassresor till London - Har något för alla

London är Europas storstad, en myllrande kosmopol som bubblar och erbjuder oförglömliga upplevelser. Hoppa in i en dubbeldäckare eller kliv ner i världens äldsta tunnelbana. London, med sin kulturella mix och sina många turistattraktioner lockar miljontals besökare årligen och erbjuder något för alla!

London – en riktig kultstad!

London har världens bredaste utbud av nöjen och kulturupplevelser. Här finns allt från muséer och gallerior till stora musikaler, teatrar och konserter. Vill man mätta sin kulturhistoriska sida är ett besök till Tower of London, Buckingham Palace eller Big Ben att rekommendera. Är man ute efter mindre kulturella sevärdheter kan ett besök till Madame Tussauds, ett vaxkabinett med en uppsjö kända ansikten i vaxdocksformat vara det bästa en av dagarna. Eller varför inte passa på att se en musikal? Vid vackert väder lockar självklart Hyde Park - grönt, skönt och picknick vänligt.

Bond _in _motion _1280x 720

Just nu: Res i James Bonds fotspår!

Den senaste James Bond filmen, SPECTRE hade premiär i november och har ni precis som vi Bondfeber så missa inte chansen att resa i självaste James Bonds fotspår. På den här gruppresan besöker ni flera av inspelningsplatserna från filmen, samt utställningen "Bond in Motion" på London Film Museeum som visar den största utställningen av samlade Bondbilar någonsin.

Flyg, boende och aktiviteter fr. 3745:- pp. Avser grupp om minst 20 personer.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Rolling Stones

Just nu: Rolling Stones-paket

Rolling Stones är alltid aktuella - men i vår ännu lite mer! Med start 5 april kan du uppleva det bästa av The Stones i London. Samla ihop ett gäng på minst 10 personer och få flyg, boende, frukost, transfers och Stones-aktiviteter till kanonpris! I priset ingår även inträde till Rolling Stones-utställningen på Saatchi Gallery samt en guidad tur där du får se var Stones gjorde sin världsdebut, inspelningsstudion där de producerade sina första demos och studion där de spelade in sitt första album.

Flyg, boende och aktiviteter fr. 3990:- pp. Avser grupp om minst 20 personer.
Flyg, boende och aktiviteter fr. 4695:- pp. Avser grupp om minst 10 personer.
Kontakta oss så berättar vi mer!


Skolresa till London - KILROY rekommenderar:

 • Tower of London
 • Parlamentet
 • Trafalgar Sq.
 • British Museum
 • St. Paul’s Cathedral
 • Westminster Abbey
 • London Eye
 • Buckingham Palace
 • Shakespeare’s Globe Theatre
 • Greenwich
 • Stonehenge
 • Oxford
 • Windsor

Syftet med en resa är mångsidigt där mötet med andra kulturer samt stadens och landets atmosfär är väsentliga delar för en lyckad resa.

KILROYs koncept ”Go Beyond Sightseeing” (upplevelsehäftet Next Stop) är avsett som en inspirationskälla för detta. Genom vår mångåriga erfarenhet av marknaden och ett tätt samarbete med våra leverantörer har vi utvecklat denna produkt för att ge resan ett mervärde. 

Vi ser till att er resa till London innehåller både studieinriktade och kulturella besök samt utflykter av både allmän och mer udda karaktär.

Få ett kostnadsfritt reseförslag på en klassresa till London
Kontakta KILROY

 

Contact